GEBRUIKSFASE

lage energie nota

De isolerende en luchtdichte eigenschappen van onze SIP panelen zorgen ervoor dat er weinig energie benodigd is om een SIP casco te verwarmen of te koelen. Zowel in de keuze van de installatie als in het gebruik van het gebouw zorgt dit voor een besparing. De SIP Europe casco’s zijn daarom ideaal voor het realiseren van energieneutrale of nul-op-de-meter woningen.


PLEZIERIG leefklimaat

Omdat een SIP casco zorgt voor een luchtdichte en isolerende schil behoren tocht en koude plekken tot het verleden. Hierdoor ontstaat een zeer plezierig leefklimaat, met stabiele temperaturen en zonder ongewenste luchtstromen. Daarnaast bevatten onze panelen geen formaldehyde en vezels en veroorzaken hierdoor geen gezondheidsklachten.

BEHAAGLIJK BINNENKLIMAAT GEDURENDE DE GEHELE LEVENSCYCLUS


BLIJVENDE isolatiewaarden

Dankzij de volledig verlijmde, starre isolatie kern in de SIP panelen is de isolatiewaarde van een SIP casco gegarandeerd gedurende de hele levenscyclus van het casco. De EPS kern kan niet verzakken, zoals bij minerale wol het geval is, hierdoor kunnen er ook op een later tijdstip geen ongewenste koudebruggen of isolatielekken ontstaan. Uw gebouw blijft net zo behaaglijk en uw energieverbruik net zo stabiel als bij de ingebruikname.